CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ


CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ

Set anys endarrera, sota l’aspiració de fer una festa temàtica sobre en Quentin Tarantino, naixia el primer concurs de curts de l’ateneu popular la Falç d’Artés. Les dos següents edicions creixien en participants i espectadors despertant un fer interès al voltant d’aquest acte ateneuenc. Per tal de saciar qualsevol delera informativa sobre les passades edicions i les possibles futures desperta aquest blog amb l’anhel d’apropar les produccions presentades i aquells qui hi ha darrera d’aquestes, i de transmetre tota la passió i alegria que amaga cada nova entrega d’aquest concurs. Un recordatori a tots aquells qui, de la forma que sigui, ja hi han participat, una invitació a tots aquells que esperen.







dimecres, 24 de novembre del 2010

Es comença a perfilar el concurs de curts del proper any 2011.

En primer lloc aquest adopta el nom de UNCURT. Aquest mot a primer cop d’ull diu el que diu: un curt, que en el fons és el que cada participant presenta i el veritable protagonista de tot aquest revoltim. Per altra banda, és un joc de paraules amb el terme anglès un cut, el significat del qual vindria a ser sense talls, sense cencures, sense barreres, que es una de les altres característiques del concurs de l’ateneu no posar traves a la imaginació ni cap mena de censura.

Bé, de fet una mica de barreres si que són posades des de l’organització, ja que aquesta tria la temàtica i el participants s’hi han d’adaptar, però solen ser proposicions bastant obertes i que deixen marge a la inspiració i imaginació dels concursants.

La temàtica adoptada per l’UNCURT ’11 és la ciència ficció i el trhiller. Aquest és un veritable repte per a la imaginació de tot aquell qui tingui pensat participar en aquesta edició i pot oferir presentacions d'allò més interessants.

Un altre tema del tot confirmat per la següent edició és que el guanyador del millor curt escollit pel jurat rebrà la quantitat de 200 euros en metàlic. La resta de premis varien entre els 75 i 100 euros en metàlic. Una novetat més és la incorporació al premi de l’estatueta oficial de l’UNCURT que serà presentada en breu.

És oficial, també, la data límit per a la presentació dels curts. Aquesta és el 30 d’abril. En el propers dies sortirà el cartell amb totes les condicions i bases del concurs. Però la informació aquí present obre la veda a tota aquella ment imaginativa i inquieta per a començar a crear.

ÀNIMS, SORT I SALUT.

1 comentari: