CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ


CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ

Set anys endarrera, sota l’aspiració de fer una festa temàtica sobre en Quentin Tarantino, naixia el primer concurs de curts de l’ateneu popular la Falç d’Artés. Les dos següents edicions creixien en participants i espectadors despertant un fer interès al voltant d’aquest acte ateneuenc. Per tal de saciar qualsevol delera informativa sobre les passades edicions i les possibles futures desperta aquest blog amb l’anhel d’apropar les produccions presentades i aquells qui hi ha darrera d’aquestes, i de transmetre tota la passió i alegria que amaga cada nova entrega d’aquest concurs. Un recordatori a tots aquells qui, de la forma que sigui, ja hi han participat, una invitació a tots aquells que esperen.







dilluns, 14 de març del 2011

Taller d'edició

El passat dissabte 5 de Març es va dur a terme el Taller d'edició de vídeo, a càrrec de Josep Plans, que juntament amb el taller de fotografía del proper 27 de Març, a les 17h, a l'Ateneu d'Artés, són activitats que es van organitzant de cara a l'UNCURT d'enguany .

Al taller van assistir-hi una quinzena de persones, d'edats variades, i se'ls va proposar una dinàmica per anar explicant les diferents parts en què consta la creació d'un curtmetratge:
Guió, Gravació, Captura i Edició de les imatges.

Allà mateix es va idear un petit curtmetratge, que vam gravar i editar, veient les diferents aplicacions d'un programa basic d'edició de video.

El resultat el podeu veure aquí:

http://www.youtube.com/user/AteneuPopularLaFalc#p/a/u/0/141_ioWq9z0

A més, podeu consultar la informació que es va donar al taller, i enllaços extra sobre programes d'edició, sons, músiques, etc.. a la següent pàgina web:

http://610.sisdeu.com/

Tots els participants van estar contents amb el taller, i des de l'organització esperem que sortíssin ben animats per fer i presentar un curt a l'edició de l'UNCURT d'enguany.

També es va creure oportú fer un altre taller en un futur, amb un programa més avançat, per veure quins recursos més hi ha disponibles, fet que ens plantejarem pel proper curs, per seguir donant eines a la gent i facilitant-los la creació de curtmetratges.

SALUT I FINS LA PROPERA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada