CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ


CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ

Set anys endarrera, sota l’aspiració de fer una festa temàtica sobre en Quentin Tarantino, naixia el primer concurs de curts de l’ateneu popular la Falç d’Artés. Les dos següents edicions creixien en participants i espectadors despertant un fer interès al voltant d’aquest acte ateneuenc. Per tal de saciar qualsevol delera informativa sobre les passades edicions i les possibles futures desperta aquest blog amb l’anhel d’apropar les produccions presentades i aquells qui hi ha darrera d’aquestes, i de transmetre tota la passió i alegria que amaga cada nova entrega d’aquest concurs. Un recordatori a tots aquells qui, de la forma que sigui, ja hi han participat, una invitació a tots aquells que esperen.







dilluns, 23 de gener del 2012

5a. edició on the road



La 5a. Edició de l'Uncurt ja és aquí, tenim cartell, dates, terminis, bases.... Ja han passat més de 8 mesos de la última gala celebrada al casal artesenc i només en queden 4 per a entregar les propostes d'aquest any. En definitiva, que això ja corre i no val a badar, l'Uncurt is on the road.

Pocs canvis respecta la última edició, però importants, enguany la temàtica és lliure. per tal de ser coherents amb la ideologia primera de l'Uncurt, no posar barreres ni traves a la creativitat dels participants, des de la organització No es proposa tema, qualsevol proposta és benvinguda es tracti del que es tracti.

Una altra novetat és el premi local destinat al millor curt elaborat per participants d'Artés. Amb la voluntat d'incentivar la participació dels habitants d'Artés a una i altra banda de la pantalla.Un últim canvi, és la durada dels curts que aquesta edició poden arribar fins als 12 minuts. Qualsevol curt que superi aquesta durada estarà fora del concurs.

Animar-vos com sempre a desenvolupar aquella idea que segur que us volta pel cap. És tant fàcil com agafar una càmera i una bona companyia i llençar-si. Sort a tothom i a gravar!!

Seguirem informant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada