CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ


CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ

Set anys endarrera, sota l’aspiració de fer una festa temàtica sobre en Quentin Tarantino, naixia el primer concurs de curts de l’ateneu popular la Falç d’Artés. Les dos següents edicions creixien en participants i espectadors despertant un fer interès al voltant d’aquest acte ateneuenc. Per tal de saciar qualsevol delera informativa sobre les passades edicions i les possibles futures desperta aquest blog amb l’anhel d’apropar les produccions presentades i aquells qui hi ha darrera d’aquestes, i de transmetre tota la passió i alegria que amaga cada nova entrega d’aquest concurs. Un recordatori a tots aquells qui, de la forma que sigui, ja hi han participat, una invitació a tots aquells que esperen.







dimecres, 20 d’octubre del 2010

Millor idea original: SAL U.T.

SAL U.T. és el trailer d’una trama de corrupció inspirada en la problemàtica que afecta la comarca envers el tema de l'explotació salina i el seu runam. Original forma de reivindicar un greu problema ecològic que no està tenint el suficient ressò mediàtic.

Aquesta proposta va ser guardonada amb el premi a la millor idea. Es pot dir que era l'única aspirant aquest premi i l'únic premi al que podia aspirar. Ja que la seva idea estava per sobre de totes tant en originalitat com en consistència. Ara bé, la qualitat tant del so com la de la imatge i les interpretacions de SAL U.T. eren com a mínim millorables i l'apartaven dels altres premis.

De fet el prometedor començament és ràpidament tirat per terra al so d'un telèfon que enceta l' olla de grills.Tot i això, darrera del batibull que suposa la producció de SAL U.T. s'hi amaguen plans interessants i tot i que és criticable en la seva forma resulta molt lloable en la seva sentència.

SAL U.T. és obra del sallentí Joan Busquets en la seva primera presència al concurs i es postula com a un prometedor participant de les següents edicions si perfecciona els ja nombrats problemes que, en la humil opinió d'aquesta veu, de moment el deixen lluny dels altres premis.


Gaudiu de SAL U.T. ...

http://www.youtube.com/watch?v=0dgTWrh2zcM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada