CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ


CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ

Set anys endarrera, sota l’aspiració de fer una festa temàtica sobre en Quentin Tarantino, naixia el primer concurs de curts de l’ateneu popular la Falç d’Artés. Les dos següents edicions creixien en participants i espectadors despertant un fer interès al voltant d’aquest acte ateneuenc. Per tal de saciar qualsevol delera informativa sobre les passades edicions i les possibles futures desperta aquest blog amb l’anhel d’apropar les produccions presentades i aquells qui hi ha darrera d’aquestes, i de transmetre tota la passió i alegria que amaga cada nova entrega d’aquest concurs. Un recordatori a tots aquells qui, de la forma que sigui, ja hi han participat, una invitació a tots aquells que esperen.







divendres, 15 d’abril del 2011

I wish you were here

Al llarg d'aquests dies ens agradaria començar un seguit d'articles per recordar a participants d'edicions passades de l'Uncurt que van deixar petjada i que ens tenen expectants per veure si tornarem a saber d'ells enguany.

Enceta aquesta col·lecció Gisela Cebrian Actriu i creadora, amb la col·laboració d'Òscar Vilarasau, de la única saga que ha vist aquest concurs: Gis Kill Vil i Gis kill Vil 2. Aquesta proposta es tractava d' una parodia de la pel·lícula Kill Bill de Quentin Tarantino, i de la qual varem poder veure la primera entrega en l'edició del 2008 i la segona en la de l'any passat.


La primera entrega tenia com a actriu principal la pròpia Gisela que va ser guardonada com a millor actriu del concurs. La resta del reparatori el formaven l'Òscar Vilarasau, en Ramon Fornell i Joan Bertran. Les bones actuacions de tots plegats van conformar una composició realment creïble dins la parodia.


La segona part va participar l'any passat en l'edició dedicada als trailers. Més que una segona part era la continuació de la primera. En aquesta ocasió la Gisela era acompanyada per Marc Vilaret i Eric Grau. Aquesta entrega seguia la línia de la primera, l'exalçació del cutrisme”, i passà més inadvertida.


La seva participació aquest any és més que dubtosa, ja que es troba fruint d'una aventura anglosaxona, però qui sap si des de les illes britàniques està exprimint-se i fa arribar alguna creació. Sense cap mena de dubte se'n sentiria a parlar.

Gisela, I wish you were in Uncurt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada