CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ


CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ

Set anys endarrera, sota l’aspiració de fer una festa temàtica sobre en Quentin Tarantino, naixia el primer concurs de curts de l’ateneu popular la Falç d’Artés. Les dos següents edicions creixien en participants i espectadors despertant un fer interès al voltant d’aquest acte ateneuenc. Per tal de saciar qualsevol delera informativa sobre les passades edicions i les possibles futures desperta aquest blog amb l’anhel d’apropar les produccions presentades i aquells qui hi ha darrera d’aquestes, i de transmetre tota la passió i alegria que amaga cada nova entrega d’aquest concurs. Un recordatori a tots aquells qui, de la forma que sigui, ja hi han participat, una invitació a tots aquells que esperen.dimecres, 4 de maig de 2011

Dia D, hora H.

Ja tenim data pel gran dia on podreu veure les creacions que ens han ofert els participant d'enguany i saber quins d'ells en surten guanyadors: 14 de maig.

Aquest any, l'Uncurt incorpora com a novetat la sessió de tarda que tindrà lloc al casal artesenc el mateix dia 14 a 2/4 de 6. Aquesta, a part d'oferir un horari més flexible i familiar, ens oferirà les comoditats més pròpies d'un cinema: butaques, crispetes...Per altra banda, la ja tradicional sessió nocturna que acompanya la gala d'entrega de premis estarà amenitzada i presentada per el polifacètic artista i showman de primera Xema Rico, i es celebrarà a l'ateneu. Un cop finalitzada l'entrega de premis, la nit s'allerarà al ritme del PD Danilsan.

Una Jornada completa d'Uncurt on segurament brollaran les rialles, la màgia, la reflexió, l'emoció i totes aquelles reaccions i sentiments que s'acostumen a despertar en cada persona quan una bombeta il·lumina una lona blanca i l'omple d'imatges i historietes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada