CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ


CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ

Set anys endarrera, sota l’aspiració de fer una festa temàtica sobre en Quentin Tarantino, naixia el primer concurs de curts de l’ateneu popular la Falç d’Artés. Les dos següents edicions creixien en participants i espectadors despertant un fer interès al voltant d’aquest acte ateneuenc. Per tal de saciar qualsevol delera informativa sobre les passades edicions i les possibles futures desperta aquest blog amb l’anhel d’apropar les produccions presentades i aquells qui hi ha darrera d’aquestes, i de transmetre tota la passió i alegria que amaga cada nova entrega d’aquest concurs. Un recordatori a tots aquells qui, de la forma que sigui, ja hi han participat, una invitació a tots aquells que esperen.







dilluns, 16 de maig del 2011

L'any que ve, si voleu, més.

Després de que passes dissabte i que ben entrada la matinada el 4t. Uncurt digués prou i fins l'any que bé, si voleu, des de l'organització només podem donar gràcies.

Gràcies a les més de 200 persones que, el dia més plujós de l'any, van decidir sortir de casa per mirar de passar una bona tarda o nit de cinema al Casal Artesenc. Als seus riures, als seus aplaudiments, a la seva cooperació i atenció. Gràcies per fer d'aquesta edició un èxit rotund.

Gràcies als 10 curts participants i tota la gent que hi ha al seu darrera. A tots vosaltres moltes gràcies ja que és la vostra passió, dedicació, esforç, il·lusió i creativitat el que realment dona sentit a tot això. Gràcies per les rialles, la reflexió i la bona estona en general que ens heu ofert. Està clar, que sense vosaltres no hi hauria Uncurt.

Gràcies, també, a la saturació de l'aire, als nuclis de condensació, al vent, a l'orografia i a tots aquells element que van propiciar que el dissabte fos el dia més plujós del 2011 a Artés. Per aquest motiu les dues sessions van tenir lloc al Casal Artesenc redescobrint aquest espai a molts artesencs/artesenques i a molta gent vinguda de fora del poble. L'Uncurt s'uneix a les reivindicacions que des de fa temps duen a terme els membres del teatre NEI i altres entitats, per restaurar i conservar aquest espai patrimoni de tots.

Molt agraïts a en Xema, en Xavi, el Guillo, el Manel, la Mireia, la Marta, a tot aquella gent de l'ateneu que sempre hi és ( Gerards,Isra,david...). Sou molt importants per l'Uncurt.

A tots, i als que ens hem deixat, gràcies per motivar-nos a seguir treballant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada