CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ


CONCURS AMATEUR DE CURTS DE L'ATENEU POPULAR LA FALÇ

Set anys endarrera, sota l’aspiració de fer una festa temàtica sobre en Quentin Tarantino, naixia el primer concurs de curts de l’ateneu popular la Falç d’Artés. Les dos següents edicions creixien en participants i espectadors despertant un fer interès al voltant d’aquest acte ateneuenc. Per tal de saciar qualsevol delera informativa sobre les passades edicions i les possibles futures desperta aquest blog amb l’anhel d’apropar les produccions presentades i aquells qui hi ha darrera d’aquestes, i de transmetre tota la passió i alegria que amaga cada nova entrega d’aquest concurs. Un recordatori a tots aquells qui, de la forma que sigui, ja hi han participat, una invitació a tots aquells que esperen.







dimecres, 21 de maig del 2014

Mecanismes activats...


S'apropa el dia, les projeccions de l'UNCURT ja són aquí. L'edició d'aquest any ve repleta de novetats i abraça més d'un dia.

Per començar a obrir boca, aquest
divendres 23 tindrem una primera sessió, a les 11 de la nit a l'ateneu popular la falç, amb tots aquells curtmetratges que no complien els requisits per entrar a concurs, però que a causa de la seva qualitat era una llàstima que no es projectessin.

La projecció nocturna aquest cop s'avança a divendres. Així doncs, el
divendres 6 de juny tindrem la primera projecció de tots els curts seleccionats a concurs, a les 11 de la nit i a l'ateneu popular la falç. Durant aquesta projecció tindrà lloc un petit concurs sorteig  on els participants podran guanyar-hi premis.

I el dia gran arriba dissabte 7 de juny. En primer lloc i com a novetat, neix una col·laboració amb un col·lectiu de productors artesanals i artistes, que es manifesta en forma de mercat de l'estraperlo i trobada d'artistes. Aquests actes començaran a partir de 2 quarts d'11 a l'ateneu popular la Falç. A les 12 del migdia tindrà lloc una tertúlia sobre el tractat del lliure comerç UE/EU.

A
les 2 del migdia dinar popular a càrrec dels mestres paellers artesencs.
A les 6 de la tarda arranca la segona projecció dels curts seleccionats a concurs, aquest cop a la sala 2 de gener. A partir de 2 quarts d'11 i a la mateixa sala 2 de gener l'esperada gala de l'UNCURT amb l'entrega de premis. Un cop finalitzada aquesta entrega, a la mateixa sala tindrem l'actuació de punxa discos locals i servei de bar per a acomiadar aquesta 7a. edició.

Un UNCURT
replet d'activitats per tots els gustos, però per sobre de tot carregat de grans dosis de cinema de molta qualitat. Esperem que en gaudim tots molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada